Zoek
Sluit dit zoekvak.

Activiteiten in de schoolvakanties

Voor alle kinderen van 6 tot 18 jaar biedt JAM Harderwijk tijdens de schoolvakanties een gevarieerd activiteitenprogramma aan.
Heb je zin in een dagje Dolfinarium of laser gamen? Of ga je liever het bos in voor een spannende speurtocht? De keuze is ruim, zodat er voor ieder kind een geschikte activiteit te vinden is. Uiteraard wordt de dag verzorgd door onze ervaren begeleiders. Zij zorgen er niet alleen voor dat de kinderen een gezellige dag hebben, maar ze besteden ook aandacht aan de sociaal-emotionele vaardigheden. Denk hierbij aan het sportief met elkaar omgaan tijdens een spel of het samen organiseren van een uitgebreide maaltijd. Kinderen die het moeilijk vinden om contact te leggen met leeftijdgenoten, worden aangemoedigd om dit te proberen, binnen de veilige setting van onze activiteiten. Zo werken ze ongemerkt en op een speelse manier aan hun sociale vaardigheden.

Naast het deelnemen aan gezellige uitjes, kunnen leerlingen tijdens de vakantie ook bij JAM terecht voor huiswerkbegeleiding, bijlessen en verschillende trainingen, zoals de training Leren leren en Taaltrainingen.

De activiteiten kunnen vergoed worden uit PGB of ZIN-beschikking.

Leuke activiteiten!

Bekijk hier de programma’s van de schoolvakanties in 2023 en 2024!