Zoek
Sluit dit zoekvak.

Basisonderwijs

JAM is een organisatie die kinderen in het basisonderwijs helpt bij hun huiswerk en repetities. Bovendien bieden wij taallessen aan in talen zoals Engels en Spaans. Onze huiswerkbegeleiding en lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen in groep 3 tot en met groep 8. Zo helpen wij ze bij het behalen van hun entreetoets, CITO-, IEP of NIO toetsen. 

 

Bij JAM weten we dat het belangrijk is om kinderen in het basisonderwijs te ondersteunen. Daarom bieden wij specifieke huiswerkbegeleiding en taallessen aan voor kinderen in groep 3 tot en met groep 8. Hiermee helpen wij hen bij het leren en het slagen voor hun toetsen. Verder bereiden wij kinderen in groep 7 en 8 voor op de middelbare school. De overgang naar de middelbare school kan een grote stap zijn, maar wij helpen kinderen hierbij. Zo ondersteunen wij ze bij het leren voor hun entreetoets, CITO-, IEP of NIO toetsen.

 

Ben je als ouder geïnteresseerd in onze huiswerkbegeleiding en lessen voor je kind? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij helpen graag je kind bij het behalen van zijn of haar doelen in het basisonderwijs.

Ondersteuning voor ieder kind