Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beroepskeuzetest

Voor leerlingen in de bovenbouw van de middelbare school is het kiezen van de juiste vervolgopleiding een belangrijk onderwerp. JAM helpt leerlingen vanaf 15 jaar daarom bij het maken van de juiste studiekeuze. We maken daarbij gebruik van My Motivation Insights, een instrument dat op basis van een kleurenprofiel de drijfveren en motivatie van een leerling in kaart brengt. Zo krijgt de leerling meer inzicht in wat hem of haar energie geeft én wat energie kost. Naast deze inhoudelijk inzichten biedt de test aanknopingspunten voor de persoonlijke groei en ontwikkeling van de leerling.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Wij maken leren leuk

Lyndsey Murk, eigenaresse van Chief Happy Officer, neemt de studietest af: ‘De test, op basis van een kleurenprofiel, geeft de leerling meer inzicht in het eigen functioneren. Het is een instrument dat concrete en betrouwbare aanwijzingen geeft over welke studie of toekomstig beroep bij een leerling past. Het is een professionele beroepskeuzetest.’ Het testen vindt plaats bij JAM Harderwijk. Na de test bespreekt Lyndsey de resultaten met de leerling en eventueel de ouders.

Extra ondersteuning nodig voor het examen?

Ga jij dit jaar examen doen en kan je wel wat hulp gebruiken?
De eindexamens komen er weer aan en dan is een spannende periode. Bij JAM organiseren wij al jaren eindexamentraining om leerlingen klaar te stomen voor de examens. Je gaat aan de slag met examenopgaven, je krijgt extra uitleg en tips en tricks voor een zo goed mogelijk resultaat. Wil jij ook jou kans op slagen verhogen? Meld je dan nu aan!