Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bijles/individuele begeleiding

Loopt je kind vast met één bepaald vak op school? Dan kan hij of zij gebruik maken van bijles. Bij JAM geven we elk vak op elk niveau. Daarnaast is er, voor leerlingen die moeite hebben met meerdere vakken, individuele begeleiding mogelijk, waarbij de leerling werkt aan alle schooltaken. De leerling krijgt de bijles of individuele begeleiding van een vaste begeleider. Samen met deze begeleider werkt de leerling in zijn/haar eigen tempo aan een beter begrip van de stof en haalt achterstanden in. De focus ligt hierbij op de verbeterpunten, terwijl we de sterke punten van de leerling blijven benadrukken.


Bij afname van een bijles of individuele begeleiding mag de leerling tevens kosteloos gebruik maken van een dagdeel huiswerkbegeleiding per week. De studiebegeleiding wordt hiermee nog effectiever!

Elk vak op elk niveau

Extra ondersteuning nodig voor het examen?

Ga jij dit jaar examen doen en kan je wel wat hulp gebruiken?
De eindexamens komen er weer aan en dan is een spannende periode. Bij JAM organiseren wij al jaren eindexamentraining om leerlingen klaar te stomen voor de examens. Je gaat aan de slag met examenopgaven, je krijgt extra uitleg en tips en tricks voor een zo goed mogelijk resultaat. Wil jij ook jouw kans op slagen verhogen? Meld je dan nu aan!