Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bijles op school

Bijlessen op scholen

Naast huiswerkbegeleiding kunnen middelbare scholen in de regio bij JAM terecht voor bijlessen. Wij geven bijlessen voor elk vak op elk niveau. Dit kan in company op school óf bij JAM op locatie.

In afstemming met de school kunnen de bijlessen aan individuele leerlingen of aan kleine groepen van leerlingen gegeven worden. Christelijk College Nassau Veluwe en RSG Slingerbos in Harderwijk maakten gebruik van deze mogelijkheid en gaven daarmee tientallen leerlingen een zeer welkome ‘boost’. Veel leerlingen hebben de bijlessen gebruikt om een inhaalslag te maken.

Ook op basisscholen geven en gaven wij individuele begeleiding. Op basisschool Al Islaah en de Vrije School in Harderwijk kregen de leerlingen in kleine groepjes extra lessen taal en rekenen. Aan het inlopen van de achterstanden werd zo een aanzienlijke impuls gegeven!

Extra ondersteuning nodig voor het examen?

Ga jij dit jaar examen doen en kan je wel wat hulp gebruiken?
De eindexamens komen er weer aan en dan is een spannende periode. Bij JAM organiseren wij al jaren eindexamentraining om leerlingen klaar te stomen voor de examens. Je gaat aan de slag met examenopgaven, je krijgt extra uitleg en tips en tricks voor een zo goed mogelijk resultaat. Wil jij ook jou kans op slagen verhogen? Meld je dan nu aan!