Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Examentraining

Eindexamen doen is erg spannend. Het kan zijn, dat je gezakt bent. Gelukkig sta je er als leerling dan niet alleen voor. Bij JAM organiseren we volgend schooljaar vanaf april 2025 examentrainingen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je eindexamen. We gaan aan de slag met examenopgaven, geven uitleg en heel veel tips en tricks. Zo kun je met nieuw zelfvertrouwen aan je examen beginnen. Leerlingen kunnen voor elk vak examentraining volgen. De vakken waarin examentraining wordt gegeven zijn: wiskunde A, B of C, natuurkunde, scheikunde, biologie, (bedrijfs)economie, aardrijkskunde, geschiedenis maatschappijleer, maatschappijwetenschappen, kunst, Nederlands, Grieks, Latijn of een moderne vreemde taal (Duits, Frans, Engels of Spaans).

De examentraining van JAM bestaat uit drie keer 2,5 uur. De kosten voor het volgen van de training bedragen 180,00 euro. Dat is inclusief een lekkere lunch op elke trainingsdag. Tussen de trainingsmomenten door kan de leerling elke dag kosteloos bij JAM terecht om zich in alle rust voor te bereiden op het eindexamen. We maken tevens een persoonlijke studieplanning voor de leerling.

Je kunt examentraining volgen op alle JAM-locaties. 

Optimale voorbereiding

Online examentraining

Ben je op zoek naar een manier om je examenresultaten te verbeteren? Onze online examentraining biedt de perfecte oplossing. Met de hulp van onze ervaren docenten kun je je voorbereiden op je examen met de juiste strategieën en technieken. Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en kunnen je helpen met specifieke vakken waar je moeite mee hebt. Ze kunnen je ook advies geven over hoe je efficiënt kunt studeren en hoe je het beste kunt presteren tijdens je examens. Je kunt je opgeven voor onze online examentraining door onderstaand contactformulier in te vullen.