Examentraining

Eindexamen doen is erg spannend. Gelukkig sta je er als leerling niet alleen voor. Bij JAM organiseren we dit schooljaar vanaf 22 april examentrainingen  om je zo goed mogelijk voor te bereiden je eindexamen. We gaan aan de slag met examenopgaven, geven uitleg en heel veel tips en tricks. Zo kun je met nieuw zelfvertrouwen aan je eindexamen beginnen.

Leerlingen zijn vrij om te kiezen voor welke vakken ze examentraining willen volgen. Er is daarbij geen limiet wat betreft het aantal vakken. De vakken waarin examentrainingen worden gegeven zijn: wiskunde A, B of C, natuurkunde, scheikunde, biologie, (bedrijfs)economie, aardrijkskunde, geschiedenis maatschappijleer, maatschappijwetenschappen, kunst, Nederlands, Grieks, Latijn of een moderne vreemde taal (Duits, Frans, Engels of Spaans).

De examentrainingen duren 2,5 uur per dagdeel. Een leerling volgt daarbij ten minste drie dagdelen voor één vak. De kosten voor het volgen van een dagdeel zijn 55 euro. Dat is inclusief een lekkere lunch. Tussen de trainingsmomenten door kan de leerling elke dag kosteloos bij JAM terecht om zich in alle rust voor te bereiden op het examen. We maken tevens een persoonlijke studieplanning voor de leerling.
Je kunt examentraining volgen op onze hoofdlocatie aan de Laan 1940-1945 nr.1 in Harderwijk. Daarnaast geven we trainingen op RSG Harderwijk en RSG Epe. 

Vul het aanmeldingsformulier in en meld je direct aan!

Optimale voorbereiding

Online examentraining

Ben je op zoek naar een manier om je examenresultaten te verbeteren? Onze online examentraining biedt de perfecte oplossing. Met de hulp van onze ervaren docenten kun je je voorbereiden op je examen met de juiste strategieën en technieken. Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en kunnen je helpen met specifieke vakken waar je moeite mee hebt. Ze kunnen je ook advies geven over hoe je efficiënt kunt studeren en hoe je het beste kunt presteren tijdens je examens. Je kunt je opgeven voor onze online examentraining door onderstaand contactformulier in te vullen.

Data Herexamentrainingen