Zoek
Sluit dit zoekvak.

(Her)examentraining

Eindexamen doen is erg spannend. Het kan zijn, dat je gezakt bent. Gelukkig sta je er als leerling dan niet alleen voor. Bij JAM organiseren we dit schooljaar vanaf donderdag 13 juni 2024 herexamentrainingen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je herexamen. We gaan aan de slag met examenopgaven, geven uitleg en heel veel tips en tricks. Zo kun je met nieuw zelfvertrouwen aan je herexamen beginnen. Leerlingen kunnen voor elk vak herexamentraining volgen. De vakken waarin herexamentraining wordt gegeven zijn: wiskunde A, B of C, natuurkunde, scheikunde, biologie, (bedrijfs)economie, aardrijkskunde, geschiedenis maatschappijleer, maatschappijwetenschappen, kunst, Nederlands, Grieks, Latijn of een moderne vreemde taal (Duits, Frans, Engels of Spaans).

De herexamentraining van JAM bestaat uit drie maal 2,5 uur. De kosten voor het volgen van de training bedragen 180,00 euro. Dat is inclusief een lekkere lunch op elke trainingsdag. Tussen de trainingsmomenten door kan de leerling elke dag kosteloos bij JAM terecht om zich in alle rust voor te bereiden op het herexamen. We maken tevens een persoonlijke studieplanning voor de leerling.

Je kunt herexamentraining volgen op alle JAM-locaties. 

Meld je direct aan door het formulier aan de rechterkant van deze pagina in te vullen.

Optimale voorbereiding

Data Herexamentrainingen

Online examentraining

Ben je op zoek naar een manier om je examenresultaten te verbeteren? Onze online examentraining biedt de perfecte oplossing. Met de hulp van onze ervaren docenten kun je je voorbereiden op je examen met de juiste strategieën en technieken. Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en kunnen je helpen met specifieke vakken waar je moeite mee hebt. Ze kunnen je ook advies geven over hoe je efficiënt kunt studeren en hoe je het beste kunt presteren tijdens je examens. Je kunt je opgeven voor onze online examentraining door onderstaand contactformulier in te vullen.