Zoek
Sluit dit zoekvak.

HOMi

We werken bij JAM met het leerlingvolgsysteem van HOMi. Door de leerling de koppeling te laten maken tussen HOMi en Magister, kunnen we vanuit Magister eenvoudig de taken en de cijfers van de leerlingen inladen in het systeem van HOMi. I.v.m. de privacywet kan alleen de leerling de koppeling maken en hebben we in HOMi alleen toegang tot huiswerktaken en de cijferlijst. 

 

In HOMi maken we met de leerlingen o.a. planningen voor de taken die vanuit Magister in HOMi zijn ingeladen en we bespreken regelmatig met hen de resultaten die ze behalen. Op deze manier kunnen we samen met de leerlingen het overzicht bewaren over taken en resultaten.  Leerlingen hebben zelf ook een account van HOMi en zij kunnen HOMi als agenda gebruiken. Leerlingen kunnen zelf planningen maken en aanpassen in HOMi. 

 

Van iedere begeleiding bij JAM wordt een verslagje geschreven in HOMi. Na het afronden van het verslag, wordt dit direct vanuit HOMi naar de ‘belangrijke personen’ van de leerlingen gestuurd. Dit zijn over het algemeen de ouders, maar in overleg kunnen dit ook mentoren en eventuele andere hulpverleners zijn.  Bij het aanmaken van een HOMi-account voor de leerling wordt aan de ouders van die leerling ook een activatiemail gestuurd. Ouders kunnen daarmee hun eigen HOMi-account activeren. Ouders krijgen hiermee toegang tot de agenda, de cijferlijst, het dossier en de lesverslagen, die in HOMi worden opgeslagen. 

 

Voor filmpjes met uitleg over allerlei HOMi-vragen: https://homi.nu/support/faq/ 

Alles makkelijk online