Zoek
Sluit dit zoekvak.

Huiswerkbegeleiding op school

Middelbare scholen in de regio kunnen gebruik maken van onze ‘in company’ huiswerkbegeleiding. We organiseren onze huiswerkbegeleiding dan intern op school.

 

De leerlingen van de betreffende school kunnen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van deze huiswerkbegeleiding. Van maandag tot en met vrijdag staan ervaren begeleiders van JAM klaar om de leerlingen te helpen met het inplannen en maken van huiswerk én het leren voor toetsen. 

 

Wij hebben een zeer gemêleerd team; alle medewerkers hebben hun eigen specialisme. Dit wordt door leerlingen als zeer prettig ervaren. Christelijk College Nassau Veluwe en RSG Slingerbos in Harderwijk maken al gebruik van deze in company mogelijkheid.

 

Neem voor meer info contact op met één van onze professionals.

Wij staan klaar om de leerlingen te helpen

Extra ondersteuning nodig voor het examen?

Ga jij dit jaar examen doen en kan je wel wat hulp gebruiken?
De eindexamens komen er weer aan en dan is een spannende periode. Bij JAM organiseren wij al jaren eindexamentraining om leerlingen klaar te stomen voor de examens. Je gaat aan de slag met examenopgaven, je krijgt extra uitleg en tips en tricks voor een zo goed mogelijk resultaat. Wil jij ook jou kans op slagen verhogen? Meld je dan nu aan!  

Huiswerkbegeleiding op het Christelijk College Nassau Veluwe in Harderwijk

Huiswerkbegeleiding op de RSG in Harderwijk

Huiswerkbegeleiding Algemeen