Zoek
Sluit dit zoekvak.

Huiswerkbegeleiding

De huiswerkbegeleiding van JAM is er voor alle leerlingen op alle niveaus. We bieden je graag een prettige, rustige werkplek op één van onze locaties, waar je dagelijks bijgestaan wordt door onze ervaren begeleiders. We starten de begeleiding met een lekker glas limomade, een kopje koffie of thee en een koekje. Daarna helpen we je uiteraard in de eerste plaats met het inplannen en maken van huiswerk én met het leren voor toetsen. Maar we doen meer. 

 

Vind jij leren lastig? Dan bekijken samen met jou welke leermethode bij je past en wat jou motiveert. Leren is veel leuker als je weet hoe je dit moet aanpakken. En de resultaten zullen er dan ook naar zijn. Zit je in je eindexamenjaar of komt er een belangrijke toetsweek aan? We maken samen een planning en ondersteunen je, waar nodig, met oefentoetsen. Daarnaast staan we ook tussen de begeleidingen door voor je klaar. Je kunt dagelijks met ons chatten en je vragen stellen via de huiswerktelefoon.

Wij maken leren leuk

Extra ondersteuning nodig voor het examen?

Ga jij dit jaar examen doen en kan je wel wat hulp gebruiken?
De eindexamens komen er weer aan en dan is een spannende periode. Bij JAM organiseren wij al jaren eindexamentraining om leerlingen klaar te stomen voor de examens. Je gaat aan de slag met examenopgaven, je krijgt extra uitleg en tips en tricks voor een zo goed mogelijk resultaat. Wil jij ook jouw kans op slagen verhogen? Meld je dan nu aan!  

Ervaar onze huiswerkbegeleiding zelf en kom een week lang gratis kennismaken

Wist je dat je bij afname van een bijles of individuele begeleiding gratis gebruik mag maken van een dagdeel huiswerkbegeleiding? Zo ondersteunen we je maximaal. Neem voor meer info contact op met één van onze professionals of meld je direct aan.

Huiswerkbegeleiding Algemeen

Huiswerkbegeleiding bij RSG Slingerbos in Harderwijk

Huiswerkbegeleiding bij Christelijk College Nassau Veluwe in Harderwijk