Zoek
Sluit dit zoekvak.

JAM Harderwijk

Huiswerkbegeleiding, bijles/individuele begeleiding en brugklastraining

Huiswerkbegeleiding JAM Harderwijk

JAM Nederland heeft haar hoofdlocatie in Harderwijk aan de Laan 1940/1945 nr. 1. Hier bieden wij al onze diensten aan. Deze zijn op het gebied van Jeugdzorg, Onderwijsondersteuning en Taaltrainingen. JAM School is een gespecialiseerd onderdeel binnen onze Jeugdzorg. Onder ‘Alle onderwerpen’ op deze website vindt u een uitgebreide beschrijving van al onze diensten.

Ondersteuning waar jij dat nodig hebt

Jeugdzorg:

Om onze jeugdzorg zo goed mogelijk te kunnen aanbieden hebben wij een eigen orthopedagoog en psycholoog in dienst én werken wij in overleg met de verschillende gemeentes in onze regio. Zo kunnen we wij optimaal klaar staan voor kinderen en jongeren met Zorg in Natura (ZIN) of een Persoonsgebonden Budget (PGB). Meer hierover leest u onder ‘Hulp voor ouders’ op deze website.

JAM School:

JAM School is de plek voor kinderen die in het regulier of speciaal onderwijs geen passende plek vinden. Bij JAM kunnen ze alle vakken op individuele basis volgen, gegeven door een docent die goed bij hen past. De kinderen blijven vaak tijdelijk bij JAM, soms voor langere tijd. voor zowel volwassen als jongeren. De taaltrainingen worden op de hoofdlocatie in Harderwijk gegeven óf incompany. 

Onderwijsondersteuning:

Wij bieden huiswerkbegeleiding, bijlessen en individuele ondersteuning aan alle leerlingen van basisscholen, middelbare scholen, Mbo-opleidingen, Hbo-opleidingen en universiteit. Onze onderwijsondersteuning bieden we bij alle locaties van JAM Nederland aan.

Taaltrainingen:

Bij JAM Nederland bieden wij lessen aan in Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Turks en Russisch. Onze taaltrainingen zijn geschikt voor zowel volwassenen als jongeren. De taaltrainingen worden op de hoofdlocatie in Harderwijk gegeven óf incompany. 

JAM Harderwijk

Neem contact op

E-MAIL
info@jamharderwijk.nl

TELEFOONNUMMER

+31 341 745 788 (administratie)
+31 682072872 (huiswerktelefoon)

ADRES
Laan 1940/1945 Nr. 1 3841 JA Harderwijk

OPENINGSTIJDEN ALGEMEEN
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 21:00
Zaterdag: 08:30 – 17:00 
Zondag: 12:00 – 16:00


OPENINGSTIJDEN HUISWERKBEGELEIDING
Maandag t/m vrijdag: 12:30 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 13:30
zondag: op afspraak van 12:00 – 16:00