Zoek
Sluit dit zoekvak.

JAM RSG

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding JAM RSG

JAM RSG is één van de locaties van JAM Nederland. We bieden op deze locatie van JAM huiswerkbegeleiding voor leerlingen van de RSG én brugklastraining voor aanstaande leerlingen.

De huiswerkbegeleiding van JAM is er voor alle leerlingen op alle niveaus. We bieden je graag een prettige, rustige werkplek waar je dagelijks bijgestaan wordt door onze ervaren begeleiders. We starten de huiswerkondersteuning met een lekker glas limonade, een kopje koffie of thee en een koekje.

Daarna helpen we je uiteraard in de eerste plaats met het inplannen en maken van huiswerk én met het leren voor toetsen. Maar we doen meer. Vind jij leren lastig? Dan bekijken samen met jou welke leermethode bij je past en wat jou motiveert. Leren is namelijk veel leuker als je weet hoe je dit moet aanpakken. 
En de resultaten zullen er dan ook naar zijn.

Zit je in je eindexamenjaar of komt er een belangrijke toetsweek aan? We maken samen een planning en ondersteunen je, waar nodig, met oefentoetsen. Daarnaast staan we ook tussen de begeleidingen door voor je klaar. Je kunt dagelijks met de huiswerkbegeleiders van JAM RSG chatten en je vragen stellen via de huiswerktelefoon.

Ervaar de huiswerkbegeleiding van JAM zelf en kom een week lang gratis kennismaken!

Ondersteuning waar jij dat nodig hebt

Brugklastraining JAM RSG

Hoe je het ook wendt of keert, de stap van basisschool naar middelbare school is voor iedereen spannend. Van de ene op de andere dag wordt je wereld een stuk groter. Een schooldag ziet er heel anders uit dan op de basisschool, en dat kan van tevoren best wat spanning geven. Op de locatie van JAM RSG zorgen we ervoor dat kinderen met een gerust hart de stap naar de middelbare school kunnen maken. Van schoolroosters en huiswerkplanning tot paniek bij een onvoldoende, het komt allemaal aan bod bij de brugklastraining van JAM RSG.

JAM RSG

Neem contact op

E-MAIL

info@jamharderwijk.nl

 

TELEFOONNUMMER

+31 341 745 788 / +31 615658425
 

ADRES

Eisenhowerlaan 59, 3844 AS Harderwijk, Lokaal 22 – 24
 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 14:00 – 17:30