Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jongerencoaches

Je leest en hoort het steeds vaker: veel jongeren hebben moeite met het inrichten van hun leven. Ze hangen wat rond of zitten achter de televisie of de computer. Niet uit luiheid, maar omdat ze niet goed weten hoe ze actief moeten worden. Dit kan leiden tot schooluitval en/of  problemen met het vinden van een leuke baan.

Een jongerencoach kan hier een oplossing voor bieden. Een jongerencoach begrijpt als geen ander het gedrag van jongeren en ondersteunt hen bij verschillende leerdoelen. Of het nu op school, op het werk, op de sportclub of in het dagelijks leven is, dat maakt niet uit. Er is hulp bij stress, bij somberheid of bij andere problemen. Zij bieden de juiste ondersteuning.

Bij JAM hebben wij twee jongerencoaches, opgeleid als Rots en Watertrainer, die allebei veel ervaring hebben op dit gebied. Maak daarom kennis met Mees en Cor. Dit kan via een kosteloos intakegesprek. Deze sportieve, enthousiaste toppers staan altijd klaar om alle jongeren op verschillende vlakken te begeleiden. Of het nu gaat om studiehulp, persoonlijke ontwikkeling of sociaal-emotionele ondersteuning. Mees en Cor zijn er vooral om te helpen en te motiveren!

Onze coach aan de slag!

Onze jongerencoaches

Mees van Zeijst

Website Mees

Cor Beers

website Cor

Sociaal-emotionele ondersteuning nodig?

”Hoe leer je jongeren omgaan met hun emoties en met elkaar? Door dingen uit te leggen, door hen te stimuleren en door grenzen te stellen. Bij JAM helpen we jongeren op een positieve, ondersteunende manier hiermee waardoor ze sterker worden en groeien.”