Zoeken
Sluit dit zoekvak.

JAM Nijkerk

Huiswerkbegeleiding, bijles/individuele begeleiding en brugklastraining

Huiswerkbegeleiding JAM Nijkerk

De huiswerkbegeleiding van JAM is er voor alle leerlingen op alle niveaus. We bieden je graag een prettige, rustige werkplek waar je dagelijks bijgestaan wordt door onze ervaren begeleiders. We starten de huiswerkondersteuning met een lekker glas limonade, een kopje koffie of thee en een koekje. Daarna helpen we je uiteraard in de eerste plaats met het inplannen en maken van huiswerk én met het leren voor toetsen. Maar we doen meer. Vind jij leren lastig? Dan bekijken samen met jou welke leermethode bij je past en wat jou motiveert. Leren is namelijk veel leuker als je weet hoe je dit moet aanpakken. En de resultaten zullen er dan ook naar zijn. Zit je in je eindexamenjaar of komt er een belangrijke toetsweek aan? We maken samen een planning en ondersteunen je, waar nodig, met oefentoetsen. Daarnaast staan we ook tussen de begeleidingen door voor je klaar. Je kunt dagelijks met de huiswerkbegeleiders van JAM Nijkerk chatten en je vragen stellen via de huiswerktelefoon.

 

  • Ervaar de huiswerkbegeleiding van JAM zelf en kom een week lang gratis kennismaken
  • Wist je dat je bij afname van een bijles of individuele begeleiding gratis gebruik mag maken van een dagdeel huiswerkbegeleiding? Zo ondersteunen we je maximaal.

Brugklastraining JAM Nijkerk

Hoe je het ook wendt of keert, de stap van basisschool naar middelbare school is voor iedereen spannend. Van de ene op de andere dag wordt je wereld een stuk groter. Een schooldag ziet er heel anders uit dan op de basisschool, en dat kan van tevoren best wat spanning geven. Op de locatie van JAM Nijkerk zorgen we ervoor dat kinderen met een gerust hart de stap naar de middelbare school kunnen maken. Van schoolroosters en huiswerkplanning tot paniek bij een onvoldoende, het komt allemaal aan bod bij de brugklastraining van JAM Nijkerk.

Ondersteuning waar jij dat nodig hebt

Bijles/individuele begeleiding bij JAM Nijkerk

Loopt je kind vast met één bepaald vak op school? Dan kan hij of zij gebruik maken van bijles. Bij JAM Nijkerk geven we elk vak op elk niveau. Daarnaast is er, voor leerlingen die moeite hebben met meerdere vakken, individuele begeleiding mogelijk op de locatie van JAM Nijkerk. De leerling werkt dan één op één, met een vaste begeleider, aan al het schoolwerk. Bij afname van een bijles of individuele begeleiding mag de leerling tevens kosteloos gebruik maken van een dagdeel huiswerkbegeleiding per week. De studiebegeleiding wordt hiermee nog effectiever!

JAM Nijkerk

Neem contact op

E-MAIL

info@jamharderwijk.nl

 

TELEFOONNUMMER

+31 341 745 788 

 

ADRES

Willem-Alexanderplein 18, 3862 CE Nijkerk

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag, woensdag en vrijdag 14:00 – 18:00