Zoek
Sluit dit zoekvak.

Altijd dicht bij huis

JAM Nederland heeft haar hoofdlocatie in Harderwijk aan de Laan 1940/1945 nr. 1. Daarnaast heeft JAM Nederland vestigingen in Elburg, Nunspeet, Zeewolde, Nijkerk en intern op verschillende middelbare scholen in de regio. Wij helpen op het gebied van leren, studeren, gedrag, ontwikkeling en opvoedondersteuning.

Jeugdzorg:

Om onze jeugdzorg zo goed mogelijk te kunnen aanbieden hebben wij een eigen orthopedagoog en psycholoog in diens én werken wij in overleg met de verschillende gemeentes in onze regio. Zo kunnen we wij optimaal klaar staan voor kinderen en jongeren met Zorg in Natura (ZIN) of een Persoonsgebonden Budget (PGB). Meer hierover leest u onder ‘Hulp voor ouders’ op deze website.

JAM School:

JAM School is de plek voor kinderen die in het regulier of speciaal onderwijs geen passende plek vinden. Bij JAM kunnen ze alle vakken op individuele basis volgen, gegeven door een docent die goed bij hen past. De kinderen blijven vaak tijdelijk bij JAM, soms voor langere tijd. voor zowel volwassen als jongeren. De taaltrainingen worden op de hoofdlocatie in Harderwijk gegeven óf incompany. 

Onderwijsondersteuning:

Wij bieden huiswerkbegeleiding, bijlessen en individuele ondersteuning aan alle leerlingen van basisscholen, middelbare scholen, Mbo-opleidingen, Hbo-opleidingen en universiteit. Onze onderwijsondersteuning bieden we bij alle locaties van JAM Nederland aan.

Taaltrainingen:

Bij JAM Nederland bieden wij lessen aan in Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Turks en Russisch. Onze taaltrainingen zijn geschikt voor zowel volwassen als jongeren. De taaltrainingen worden op de hoofdlocatie in Harderwijk gegeven óf incompany. 

Waarom kiezen voor JAM?

Bewezen resultaat

Sinds 2010 helpen we leerlingen, ouders en scholen vooruit!

Gedreven Specialisten

Ruim zeventig gemotiveerde medewerkers zetten hun specifieke vakkennis in.

Individuele benadering

Wij stemmen onze lessen af op de individuele behoefte van leerlingen en studenten