Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gespecialiseerd in Autisme

Onze keurmerken

JAM is in het bezit van het keurmerk autisme. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor professionals die gespecialiseerd zijn in autisme. Omdat JAM in het bezit is van het keurmerk staan wij in het kwaliteitsregister autisme. Om in aanmerking te komen voor dit keurmerk heeft JAM moeten laten zien dat wij voor dit vak opgeleid zijn, onze deskundigheid onderhouden en over goede referenties beschikken.

 

Het keurmerk autisme is het beste onafhankelijke kwaliteitskeurmerk voor professionals die gespecialiseerd zijn in autisme. Het keurmerk is branche onafhankelijk. Organisaties die gespecialiseerd zijn in autisme onderscheiden zich met gecertificeerde professionals. Professionals met het Keurmerk autisme worden opgenomen in het Kwaliteitsregister autisme dat open staat voor alle praktiserende professionals.

 

Het Kwaliteitsregister Autisme is ontwikkeld door ZPOké Services ten behoeve van het branche onafhankelijk netwerk Autismespecialisme.nl.

Het Kwaliteitsregister wordt gecontroleerd door Stichting Registerinstituut. Het Instituut controleert en certificeert kwaliteitsregisters van gespecialiseerde professionals.