Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rekentoets

Het rekenniveau van veel leerlingen was vroeger te laag. Dat zorgde voor problemen in vervolgopleidingen, in werk en in het dagelijks leven. Daarom is er in het voorgezet onderwijs een rekentoets ingevoerd. Dit gebeurt ook in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO). Start je in het studiejaar 2022-2023 met je MBO opleiding? Dan telt het resultaat van de rekentoets mee voor je eindlijst én komt het op je diploma.

Voor leerlingen die zich graag optimaal willen voorbereiden op de rekentoets  is er een training, bij JAM, op de locatie aan de Laan 1940/1945 in Harderwijk. Elk groepje leerlingen krijgt daar op zijn of haar eigen niveau begeleiding van een ervaren rekendocent. De lessen zijn ook individueel, op afspraak, te volgen.

Optimale voorbereiding

Op jouw eigen niveau

Extra ondersteuning nodig voor het examen?

Ga jij dit jaar examen doen en kan je wel wat hulp gebruiken?
De eindexamens komen er weer aan en dan is een spannende periode. Bij JAM organiseren wij al jaren eindexamentraining om leerlingen klaar te stomen voor de examens. Je gaat aan de slag met examenopgaven, je krijgt extra uitleg en tips en tricks voor een zo goed mogelijk resultaat. Wil jij ook jou kans op slagen verhogen? Meld je dan nu aan!