Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bijlessen

Leerlingen uit het basisonderwijs kunnen bij JAM terecht met allerlei soorten leerproblemen. Heeft je kind moeite met begrijpend lezen, maakt het veel spelfouten of wil het maar niet lukken om de tafels te automatiseren? Samen met jouw kind onderzoeken we waar het leerprobleem zit en maken we een plan van aanpak voor de bijlessen. We werken met verschillende materialen en diverse spelvormen. Daarnaast maken we gebruik van boeken en online oefeningen. Zo houden we de lessen afwisselend en uitdagend.

 

Als er bij jouw kind sprake is van dyslexie, dyscalculie, een non-verbale leerstoornis, autisme, DCD of AD(H)D dan wordt de begeleiding daar volledig op afgestemd. Dit doen we uiteraard zoveel mogelijk in overleg met ouders en betrokken leerkrachten.

Tijdens de bijles werken we op het eigen niveau van het kind en maken we van daaruit stappen vooruit. Als het kind op deze manier succeservaring opdoet, keren het plezier en de motivatie vaak terug. Soms is dat stukje extra aandacht precies wat kinderen nodig hebben om te groeien!

Heeft je kind moeite met leren?

Bij JAM kunnen basisschoolleerlingen terecht voor bijles op de volgende gebieden:
– Spelling
– Technisch lezen
– Nederlandse taal en woordenschat
– Rekenen
– Geschiedenis
– Aardrijkskunde
– Hulp bij het maken van een spreekbeurt
– Hulp bij het maken van een boekbespreking of werkstuk

Neem voor meer info vrijblijvend contact op of meld je direct aan!