Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een week gratis huiswerkbegeleiding in Nijkerk!

Het waait hard en de regen klettert tegen de ramen als de eerste leerling ’s middags binnenkomt bij de huiswerkbegeleiding van JAM in Nijkerk. Deze gloednieuwe locatie van JAM Nederland bevindt zich op de bovenste verdieping van het stationsgebouw. Binnen is het lekker warm en gezellig. Huiswerkbegeleider Daan vangt zijn leerling op met thee en een koekje, waarna ze het schoolwerk voor die dag bespreken. Dit is voor het vak natuurkunde en blijkt over het berekenen van temperatuurschalen, wind en onweer te gaan. Toepasselijker kan bijna niet!

 

De herfstvakantie is voorbij en leerlingen van de middelbare scholen hebben toetsen, overhoringen en een tas vol huiswerk. Niet iedere leerling is daar blij mee. Vooral na de eerste toetsweek merken veel leerlingen dat ze nog wat harder moeten gaan werken en soms wel hulp kunnen gebruiken. huiswerkbegeleiding is dan een ideale oplossing. ‘In Nijkerk mogen leerlingen de huiswerkbegeleiding een week lang vrijblijvend proberen,’ vertelt huiswerkbegeleider Daan. ‘We leggen uit, beantwoorden vragen en helpen met plannen en de juiste manier van leren. Daarnaast bieden we de leerlingen een fijne, rustige werkplek. Thuis is er vaak te veel afleiding door telefoon of Playstation. Bij ons moeten ze wel aan het werk. En dat werkt!’ Hij onderbreekt zijn verhaal om bij zijn leerling te gaan zitten en een paar opgaven samen door te nemen.
Daan studeert Rechten in Utrecht, maar kan zich nog prima verplaatsen in het leven van middelbare scholieren. Daarnaast heeft hij veel ervaring met leren en studeren. ‘Ik vind het leuk om het contact met de leerlingen op te bouwen,’ zegt Daan. ‘En het is erg mooi om te zien als ze goede cijfers gaan halen.’ Een tip heeft Daan ook voor de leerlingen: ‘Niet te lang achter elkaar met één vak bezig zijn. Wissel af, dan blijft het leuker en houd je het gemakkelijker vol.’

 

Naast huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren, heeft JAM in Nijkerk ook een breed aanbod voor basisschoolleerlingen. Zo kunnen kinderen van zes tot en met twaalf jaar bij JAM terecht voor bijles, (cito)eindtoetsvoorbereiding of hulp bij spreekbeurten en werkstukken. Deze begeleidingen voor leerlingen uit het basisonderwijs worden geven door ervaren, bevoegde docenten.

 

Daans leerling is inmiddels klaar met zijn huiswerk en pakt zijn tas in. ‘Het was veel werk,’ zegt hij. ‘Maar nu hoef ik er thuis tenminste niet meer aan te denken. Doei!’ roept hij vrolijk.

 

‘Nog even een verslag voor de ouders schrijven, dan ben ik klaar voor vandaag,’ zegt Daan en hij begint te typen. ‘Het was niet zo’n drukke middag. We hebben nog genoeg plaats voor leerlingen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Iedereen is welkom om te komen proberen; een week lang gratis!’

 

Tarieven huiswerkbegeleiding

 

1 dagdeel

€ 165,00

2 dagdelen

€ 225,00

3 dagdelen

€ 275,00

4 dagdelen

€ 315,00

5 dagdelen

€ 345,00

Voor meer info: Hoofdvesting JAM

Laan 1940/1945 nr.1 Harderwijk

Telefoon: 06-11083676/0341-745788

Mail: info@jamharderwijk.nl

www.jamharderwijk.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *