Zoek
Sluit dit zoekvak.

Taaltraining Duits

Een mondje vakantie Duits spreekt bijna iedere Nederlander wel. Wil je de Duitse taal echter wat beter onder de knie krijgen voor werk, studie of gewoon in het dagelijkse sociale leven? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres. Wij bieden taaltrainingen Duits aan van startniveau tot zeer professioneel, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

Uiteraard bespreken onze docenten Duits vooraf met jou wat je wensen zijn en testen ze je kennisniveau. Op basis van hun advies plan je vervolgens de training op een voor jou geschikt moment in, overdag, ’s avonds of in het weekend. Ook kun je ervoor kiezen om in te stromen bij de groepen die inmiddels draaien bij JAM. Privéles en les op locatie behoren ook tot de mogelijkheden.

Bij onze taaltraining maken we gebruik van hieronder vermelde lesmethoden.

 

Daarnaast worden de studenten zoveel mogelijk in het Duits aangesproken. Bij elke les horen specifieke doelen, waarbij grammatica en woordenschat worden ingezet om de taal in allerlei praktische situaties zo goed mogelijk te gebruiken. Studenten worden tijdens het oefenen bij de hand genomen en vervolgens aangemoedigd om de taal zelfstandig te gebruiken.

Taaltrainingen Duits 2024/2025

Locatie: Laan 1940/1945 nr. 1 in Harderwijk

Na de start van de training blijft deelnemen mogelijk.

  • A1: donderdag van 19.30-20.45u. 
  • A2: donderdag van 18.00-19.15u. 
  • B1: dinsdag van 18.00-19.15u. 
  • B2: dinsdag van 19.30-20.45u. 
  • Basisschool groep 5 t/m 7: woensdag  van 15.30-16.45u. 
  • Basisschool groep 8: woensdag van 14.00-15.15u. 

Lesmethoden:

Deutsch Kompakt Neu Diverse online materialen van o.a. het Goethe Instituut

Taaltraining Duits

Wat zegt men over Taaltrainingen?

ايمن زنهر
ايمن زنهر
2022-11-14
Ze zijn professioneel en behulpzaam
Anne 't Jong
Anne 't Jong
2022-11-14
Professionele organisatie, prettig om mee samen te werken, goede communicatie.
Corien van der Meulen
Corien van der Meulen
2022-11-14
Mijn beide kinderen zijn afwisselend korte en langere tijd bij JAM geweest. Dat flexibele was voor mij en voor hen heel erg fijn. Soms werden ze even intensief bijgespijkerd en in examentijd en toetsweken was de begeleiding en hulp ook geweldig. Alle twee gingen ze na school heel graag naar JAM toe, ze hebben er goede herinneringen aan, dat zegt genoeg!
Elena Shel
Elena Shel
2022-11-10
JAM is een TOP organisatie!!! Geweldige taal cursussen, super lieve en aardige medewerkers!!! Alle docenten zijn professioneel en creatief!!! Wij wensen heel veel succes en hopen dat ze alleen maar blijven groeien!!!
Jorien Cozijnsen- de Bruin
Jorien Cozijnsen- de Bruin
2022-11-10
Geweldig bedrijf met fijne mensen. Aandacht, interesse en warmte.
Marian Jurg
Marian Jurg
2022-11-10
Goeie ervaring met JAM, heeft ons enorm geholpen!

Team Taaltraining Duits

Sabine Bender

Sabine Bender

Ik geef taaltrainingen vanuit mijn enthousiasme en interesse voor taal, cultuur en voor de mens. Door mijn eigen ervaringen ben ik zeer vertrouwd met de “way of life” aan de andere kant van een grens (Duitsland, Schotland, Zwitserland).

Ik voel me thuis in verschillende culturen. Dit maakt het mogelijk dat ik me kan inleven in de verwachtingen en de belevingswereld van mijn cursisten. De behoefte van de cursisten staat centraal, die is de leidraad voor elke les. Mijn lessen probeer ik luchtig te houden, ook al wordt er geconcentreerd gewerkt en is de lesstof uitdagend. 

De praktische toepasbaarheid van een taal is naar mijn mening het meest belangrijk, en daarin begeleid ik de cursisten graag.

Jantine van Hunenstijn

Jantine_Foto

Jantine van Hunenstijn heeft eind jaren negentig Duits gestudeerd. Zij had als kind al interesse in de Duitse taal en in het land. Zij heeft dan ook enige tijd in Essen gewoond om de taal nog beter onder de knie te krijgen.

 

Jantine gaf jarenlang les op zowel het JFC in Barneveld als op RSG De Levant in Zeewolde, waarbij ze het vak op een afwisselende en actieve manier doceerde. Deze werkwijze zet zij met veel plezier door tijdens de taaltrainingen bij JAM.