Zoek
Sluit dit zoekvak.

Taaltraining Engels

Wil je je ‘vakantie’ Engels snel en efficiënt opfrissen? Wil je het Cambridge Engels tot in de puntjes beheersen óf je werkgever blij maken met de perfect geschreven Engelse email? Dat kan bij JAM! Wij bieden taaltrainingen Engels aan van startniveau tot zeer professioneel, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bespreek je wensen vrijblijvend met één van onze docenten Engels en test samen met hen je kennisniveau.

 

Op basis van het advies plan je vervolgens de training op een voor jou geschikt moment in, overdag, ’s avonds of in het weekend. Ook kun je ervoor kiezen om in te stromen bij de groepen die inmiddels draaien bij JAM. Uiteraard behoren privéles en les op locatie ook tot de mogelijkheden.

Bij onze taaltraining maken we gebruik van hieronder vermelde lesmethoden.

Daarnaast worden de studenten zoveel mogelijk in het Engels aangesproken. Bij elke les horen specifieke doelen, waarbij grammatica en woordenschat worden ingezet om de taal in allerlei praktische situaties zo goed mogelijk te gebruiken. Studenten worden tijdens het oefenen bij de hand genomen en vervolgens aangemoedigd om de taal zelfstandig te gebruiken.

Taaltrainingen Engels 2024/2025

Locatie: Laan 1940/1945 nr. 1 in Harderwijk

Na de start van de training blijft deelnemen mogelijk.

  • A1: woensdag van 19.30-20.45u. 
  • A2: woensdag van 18.00-19.15u. 
  • B1: woensdag van 11.00-12.15u. 
  • B1: donderdag van 18.00-19.15u. 
  • B2: donderdag van 19.30-20.45u. 
  • Basisschool groep 5 t/m 7: woensdag  van 15.30-16.45u. 
  • Basisschool groep 8: woensdag van 14.00-15.15u. 

Lesmethoden: MacMillan Education Language Hub Cambridge English Empower LearnEnglish Teens

Taaltraining Engels

Wat zegt men over Taaltrainingen?

ايمن زنهر
ايمن زنهر
2022-11-14
Ze zijn professioneel en behulpzaam
Anne 't Jong
Anne 't Jong
2022-11-14
Professionele organisatie, prettig om mee samen te werken, goede communicatie.
Corien van der Meulen
Corien van der Meulen
2022-11-14
Mijn beide kinderen zijn afwisselend korte en langere tijd bij JAM geweest. Dat flexibele was voor mij en voor hen heel erg fijn. Soms werden ze even intensief bijgespijkerd en in examentijd en toetsweken was de begeleiding en hulp ook geweldig. Alle twee gingen ze na school heel graag naar JAM toe, ze hebben er goede herinneringen aan, dat zegt genoeg!
Elena Shel
Elena Shel
2022-11-10
JAM is een TOP organisatie!!! Geweldige taal cursussen, super lieve en aardige medewerkers!!! Alle docenten zijn professioneel en creatief!!! Wij wensen heel veel succes en hopen dat ze alleen maar blijven groeien!!!
Jorien Cozijnsen- de Bruin
Jorien Cozijnsen- de Bruin
2022-11-10
Geweldig bedrijf met fijne mensen. Aandacht, interesse en warmte.
Marian Jurg
Marian Jurg
2022-11-10
Goeie ervaring met JAM, heeft ons enorm geholpen!

Team Taaltraining Engels

Sabine Bender

Sabine Bender

Ik geef taaltrainingen vanuit mijn enthousiasme en interesse voor taal, cultuur en voor de mens. Door mijn eigen ervaringen ben ik zeer vertrouwd met de “way of life” aan de andere kant van een grens (Duitsland, Schotland, Zwitserland).

 

Ik voel me thuis in verschillendeculturen. Dit maakt het mogelijk dat ik me kan inleven in de verwachtingen en de belevingswereld van mijn cursisten. De behoefte van de cursisten staat centraal, die is de leidraad voor elke les. Mijn lessen probeer ik luchtig te houden, ook al wordt er geconcentreerd gewerkt en is de lesstof uitdagend. 

 

De praktische toepasbaarheid van een taal is naar mijn mening het meest belangrijk, en daarin begeleid ik de cursisten graag.

Luc Deeves​

Luc_Foto

Ik ben Luc Deeves en ik geef sinds 3 jaar les bij JAM. Ik doe dat met veel plezier. Nieuwe stof overbrengen op andere mensen is echt een soort hobby voor mij geworden. Ik ben zelf tweetalig opgevoed door een Nederlandse moeder en een Ierse vader.

 

Hierdoor ben ik van jongs af aan al een tweetalige spreker. Ik heb daarnaast ook tweetalig VWO gedaan op het RSG Slingerbos, waardoor ik officieel ook een ‘Native speaker’ ben van de Engelse taal. Ik vind Engels een hele mooie taal en ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de taal goed beheersen, om zo de wereld in te kunnen gaan en deze ontdekken. 

 

Engels is dé wereldtaal die je kan gebruiken in (bijna) alle landen. Mijn doel is dan ook om mensen op een plezierige manier de taal te laten beheersen.