Taaltraining Italiaans

Vind jij Italiaans ook zo’n prachtige taal en wil je die taal graag leren spreken? Heb je Italiaans voor je werk nodig, op vakantie of in uw dagelijkse sociale leven? Bij JAM ben je aan het juiste adres! Wie bieden trainingen Italiaans aan van startniveau tot zeer professioneel, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

We gebruiken hierbij lesmethoden waarbij we vooral ingaan op lezen, schrijven, luisteren (muziek en film) en spreekvaardigheid met behulp van korte rollenspellen. Uiteraard bespreekt onze docent Italiaans vooraf met jou wat je wensen zijn en test hij je kennisniveau. Op basis van zijn advies plan je vervolgens de training op een voor jou geschikt moment in, overdag, ’s avonds of in het weekend.

 

Ook kun je ervoor kiezen om in te stromen bij de groepen die inmiddels draaien bij JAM. Uiteraard behoren privéles en les op locatie ook tot de mogelijkheden.

Lestijden:
A1: maandag van 18.30 – 19.45 uur

Lesmethode:

Italiaans à la carte 

Taaltraining Italiaans

Wat zegt men over Taaltrainingen?

ايمن زنهر
ايمن زنهر
2022-11-14
Ze zijn professioneel en behulpzaam
Anne 't Jong
Anne 't Jong
2022-11-14
Professionele organisatie, prettig om mee samen te werken, goede communicatie.
Corien van der Meulen
Corien van der Meulen
2022-11-14
Mijn beide kinderen zijn afwisselend korte en langere tijd bij JAM geweest. Dat flexibele was voor mij en voor hen heel erg fijn. Soms werden ze even intensief bijgespijkerd en in examentijd en toetsweken was de begeleiding en hulp ook geweldig. Alle twee gingen ze na school heel graag naar JAM toe, ze hebben er goede herinneringen aan, dat zegt genoeg!
Elena Shel
Elena Shel
2022-11-10
JAM is een TOP organisatie!!! Geweldige taal cursussen, super lieve en aardige medewerkers!!! Alle docenten zijn professioneel en creatief!!! Wij wensen heel veel succes en hopen dat ze alleen maar blijven groeien!!!
Jorien Cozijnsen- de Bruin
Jorien Cozijnsen- de Bruin
2022-11-10
Geweldig bedrijf met fijne mensen. Aandacht, interesse en warmte.
Marian Jurg
Marian Jurg
2022-11-10
Goeie ervaring met JAM, heeft ons enorm geholpen!

Team Taaltraining Italiaans

Enzo Reitano

Enzo_Foto

Ik geef sinds een jaar Italiaanse les bij JAM en kom oorspronkelijk uit Rome. Mijn achtergrond is commercieel maar ik vind lesgeven ontzettend leuk en het is een soort hobby geworden.

 

Omdat ik uit Italië kom en Nederlands heb moeten leren, kan ik me goed verplaatsen in de mensen die bij mij op les komen. Verder ben ik ook culinair aangelegd. Ik houd van lekker koken en eten en dat zit ook wel in de Italiaanse cultuur! Ik vind het leuk om recepten met mijn studenten uit te wisselen. 

 

Met mijn lessen probeer ik je niet alleen de basiskennis van Italiaans bij te brengen, maar geef ik je ook een kijkje in het Italiaanse leven. 

Neem voor meer info contact op met één van onze professionals of meld je direct aan!

Fabio Reitano

Fabio_Foto

Ik geef zowel Italiaanse les aan volwassenen als aan kinderen van de basisschool bij JAM. Zelf studeer ik Italiaanse taal en cultuur aan de Universiteit van Utrecht.

 

Daarom heb ik een brede kennis over Italië. Ik heb een Italiaanse vader, Enzo, waarmee ik samenwerk en mijn lessen zoveel mogelijk voorbereid en bespreek. Ik geef al meer dan twee jaar les bij JAM en dat doe ik met heel veel plezier.

 

Mijn grootste hobby is koken, en dan in het speciaal de Italiaanse keuken. Verder ben ik sportief en vind ik het leuk om te reizen en met vrienden op te trekken.