Zoek
Sluit dit zoekvak.

Taaltraining Italiaans

Vind jij Italiaans ook zo’n prachtige taal en wil je die taal graag leren spreken? Heb je Italiaans voor je werk nodig, op vakantie of in uw dagelijkse sociale leven? Bij JAM ben je aan het juiste adres! Wie bieden trainingen Italiaans aan van startniveau tot zeer professioneel, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

We gebruiken hierbij lesmethoden waarbij we vooral ingaan op lezen, schrijven, luisteren (muziek en film) en spreekvaardigheid met behulp van korte rollenspellen. Uiteraard bespreekt onze docent Italiaans vooraf met jou wat je wensen zijn en test hij je kennisniveau. Op basis van zijn advies plan je vervolgens de training op een voor jou geschikt moment in, overdag, ’s avonds of in het weekend.

 

Ook kun je ervoor kiezen om in te stromen bij de groepen die inmiddels draaien bij JAM. Uiteraard behoren privéles en les op locatie ook tot de mogelijkheden.

Taaltrainingen Italiaans 2024/2025

Locatie: Laan 1940/1945 nr. 1 in Harderwijk

Na de start van de training blijft deelnemen mogelijk.

  • A1: maandag van 19.45-21.00u. 
  • A2: dinsdag van 18.30-19.45u. 
  • B1: maandag van 18.30-19.45u. 
  • B2: dinsdag van 19.45-21.00u. 
  • Basisschool groep 5 t/m 7: woensdag  van 15.30-16.45u. 
  • Basisschool groep 8: woensdag van 14.00-15.15u. 

Lesmethode:

Italiaans à la carte 

Nuovo Espresso

Taaltraining Italiaans

Wat zegt men over Taaltrainingen?

ايمن زنهر
ايمن زنهر
2022-11-14
Ze zijn professioneel en behulpzaam
Anne 't Jong
Anne 't Jong
2022-11-14
Professionele organisatie, prettig om mee samen te werken, goede communicatie.
Corien van der Meulen
Corien van der Meulen
2022-11-14
Mijn beide kinderen zijn afwisselend korte en langere tijd bij JAM geweest. Dat flexibele was voor mij en voor hen heel erg fijn. Soms werden ze even intensief bijgespijkerd en in examentijd en toetsweken was de begeleiding en hulp ook geweldig. Alle twee gingen ze na school heel graag naar JAM toe, ze hebben er goede herinneringen aan, dat zegt genoeg!
Elena Shel
Elena Shel
2022-11-10
JAM is een TOP organisatie!!! Geweldige taal cursussen, super lieve en aardige medewerkers!!! Alle docenten zijn professioneel en creatief!!! Wij wensen heel veel succes en hopen dat ze alleen maar blijven groeien!!!
Jorien Cozijnsen- de Bruin
Jorien Cozijnsen- de Bruin
2022-11-10
Geweldig bedrijf met fijne mensen. Aandacht, interesse en warmte.
Marian Jurg
Marian Jurg
2022-11-10
Goeie ervaring met JAM, heeft ons enorm geholpen!

Team Taaltraining Italiaans

Guido Lucia

IG post (6)

Mijn naam is Guido en ik woon sinds tien jaar in Harderwijk met mijn Nederlandse vrouw. Ik kom uit Genua, een mooie stad aan de prachtige Ligurische kust in Italië. Ondanks het feit dat ik al vele jaren in Nederland woon, ben ik nog echt Italiaans: voor mijn werk spreek ik Italiaans, thuis praten we Italiaans, aan tafel eten we Italiaans en op vakantie gaan we naar Italië. Voor het leren van Italiaans ben je bij mij dus aan het juiste adres!

In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen en mountainbiken. Ik houd ook van horloges met een mechanisch uurwerk en oldtimers. In het weekend besteed ik veel tijd aan koken, vooral vis.

JAM biedt je de mogelijkheid om Italiaans te leren of te verbeteren, woorden op de juiste manier te herkennen en uit te spreken, te werken aan theoretische en praktische voorbeelden en vooral plezier te hebben in het spreken. Daarnaast leer ik je om op de juiste manier met mensen om te gaan in de Italiaanse taal, zowel zakelijk als privé. Zo maak je altijd een goede indruk!