Zoek
Sluit dit zoekvak.

Taaltraining Russisch

Ga je binnenkort naar Rusland op vakantie? Heb je vrienden in Rusland of wellicht zakelijke belangen? In Rusland wordt maar weinig Engels gesproken. Kies daarom voor een doelgerichte training Russisch, waarbij de nadruk ligt op actief en praktisch taalgebruik.

 

JAM biedt taaltrainingen Russisch aan van startniveau tot zeer professioneel, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Om de taal goed te leren, gebruiken we lesmethoden waarbij we vooral ingaan op lezen, schrijven, luisteren (muziek en film) en spreekvaardigheid met behulp van korte rollenspellen. Uiteraard bespreekt onze docent Russisch vooraf je wensen met jou en test ze je kennisniveau.

 

Op basis van haar advies plan je vervolgens de training op een voor jou geschikt moment in, overdag, ’s avonds of in het weekend. Ook kun je ervoor kiezen om in te stromen bij de groepen die inmiddels draaien bij JAM. Uiteraard behoren privéles en les op locatie ook tot de mogelijkheden.

Taaltrainingen Russisch 2024/2025

Locatie: Laan 1940/1945 nr. 1 in Harderwijk

Na de start van de training blijft deelnemen mogelijk.

  • A1: maandag van 19.30-20.45u. 
  • A2: maandag van 18.00-19.15u. 

Lesmethoden:
A1 en A2: Prisma Taaltraining Russisch

Taaltraining Russisch

Wat zegt men over Taaltrainingen?

ايمن زنهر
ايمن زنهر
2022-11-14
Ze zijn professioneel en behulpzaam
Anne 't Jong
Anne 't Jong
2022-11-14
Professionele organisatie, prettig om mee samen te werken, goede communicatie.
Corien van der Meulen
Corien van der Meulen
2022-11-14
Mijn beide kinderen zijn afwisselend korte en langere tijd bij JAM geweest. Dat flexibele was voor mij en voor hen heel erg fijn. Soms werden ze even intensief bijgespijkerd en in examentijd en toetsweken was de begeleiding en hulp ook geweldig. Alle twee gingen ze na school heel graag naar JAM toe, ze hebben er goede herinneringen aan, dat zegt genoeg!
Elena Shel
Elena Shel
2022-11-10
JAM is een TOP organisatie!!! Geweldige taal cursussen, super lieve en aardige medewerkers!!! Alle docenten zijn professioneel en creatief!!! Wij wensen heel veel succes en hopen dat ze alleen maar blijven groeien!!!
Jorien Cozijnsen- de Bruin
Jorien Cozijnsen- de Bruin
2022-11-10
Geweldig bedrijf met fijne mensen. Aandacht, interesse en warmte.
Marian Jurg
Marian Jurg
2022-11-10
Goeie ervaring met JAM, heeft ons enorm geholpen!

Onze docente Russisch

Elena Prokopchenko

Elena_Foto

Docente Elena komt uit Rusland en woont sinds 2010  in Nederland. Zij is afgestudeerd aan de Universiteit van Rusland in de vakken aardrijkskunde en internationaal toerisme.

 

Voor JAM geeft Elena Russische les omdat zij het heel erg leuk vindt een stukje van haar cultuur en taal door te geven aan anderen. Elena vindt het belangrijk dat mensen goed met elkaar kunnen communiceren. Dit geldt bijvoorbeeld voor medewerkers van bedrijven die samenwerken met Rusland.

 

Het geldt zeker ook voor gezinnen met een Russisch sprekende vader of moeder. Het is dan fijn als de kinderen de taal goed beheersen. De band met familieleden in Rusland kan zo goed onderhouden worden. Elena geeft zowel taaltrainingen Russisch aan kinderen als aan volwassenen.