Taaltraining Turks

Wil je met Turkse vrienden of collega’s spreken in hun eigen taal of ga je regelmatig op vakantie naar Turkije? Dan is onze taaltraining Turks zeker een aanrader! De Turkse taal leren is minder moeilijk dan je denkt; het Turks kent geen naamvallen, lidwoorden en op de heldere taalregels zijn bijna geen uitzonderingen. JAM biedt taaltrainingen Turks aan op alle niveaus voor zowel particuliere als zakelijke klanten, waarbij de nadruk op de spreekvaardigheid ligt.

 

Uiteraard bespreekt onze docent Turks vooraf met jou je wensen en test ze je kennisniveau. Op basis van haar advies plan je vervolgens de training op een voor jou geschikt moment in, overdag, ’s avonds of in het weekend. Ook kun je ervoor kiezen om in te stromen bij de groepen die inmiddels draaien bij JAM. Uiteraard behoren privéles en les op locatie ook tot de mogelijkheden. 

Startdata taaltrainingen 2023/2024
Week 40 (2 – 7 oktober 2023):

Locatie: Laan 1940/1945 nr. 1 in Harderwijk


Na de start van de training blijft deelnemen mogelijk.


A1: woensdag 3 oktober van 14.00 tot 15.00u.

Taaltraining Turks

Wat zegt men over Taaltrainingen?

ايمن زنهر
ايمن زنهر
2022-11-14
Ze zijn professioneel en behulpzaam
Anne 't Jong
Anne 't Jong
2022-11-14
Professionele organisatie, prettig om mee samen te werken, goede communicatie.
Corien van der Meulen
Corien van der Meulen
2022-11-14
Mijn beide kinderen zijn afwisselend korte en langere tijd bij JAM geweest. Dat flexibele was voor mij en voor hen heel erg fijn. Soms werden ze even intensief bijgespijkerd en in examentijd en toetsweken was de begeleiding en hulp ook geweldig. Alle twee gingen ze na school heel graag naar JAM toe, ze hebben er goede herinneringen aan, dat zegt genoeg!
Elena Shel
Elena Shel
2022-11-10
JAM is een TOP organisatie!!! Geweldige taal cursussen, super lieve en aardige medewerkers!!! Alle docenten zijn professioneel en creatief!!! Wij wensen heel veel succes en hopen dat ze alleen maar blijven groeien!!!
Jorien Cozijnsen- de Bruin
Jorien Cozijnsen- de Bruin
2022-11-10
Geweldig bedrijf met fijne mensen. Aandacht, interesse en warmte.
Marian Jurg
Marian Jurg
2022-11-10
Goeie ervaring met JAM, heeft ons enorm geholpen!

Onze docente Turks

Kibar Tac

Kibar_Foto

Ik ben taaldocent en woon samen met mijn dochter in Nederland. Van oorsprong kom ik uit Turkije, waar ik ben geboren en getogen. De middelbare school heb ik in Turkije afgerond, waarna ik een opleiding in de detailhandel in Nederland heb gevolgd. Ik vind het leuk om met taal bezig te zijn en draag mijn kennis over mijn eigen taal graag over op anderen. Sinds mei 2022 werk ik met veel plezier bij JAM. Mijn dochter komt ook bij JAM, voor extra les. Met deze hulp zijn we erg blij!