Search
Close this search box.

Taaltraining voor volwassenen

Iedereen die een vreemde taal wil leren voor werk of voor bijvoorbeeld vakantie, is bij JAM aan het juiste adres. Wij bieden taaltrainingen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Turks aan op alle niveaus. Onze taaltrainingen zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bespreek je wensen vrijblijvend met één van onze taaltrainers en test samen je kennisniveau. Op basis van de test en je wensen stellen we een training op maat samen. Je kunt er ook voor kiezen om in te stromen bij de groepen die inmiddels draaien bij JAM. Uiteraard behoren privéles en les op locatie ook tot de mogelijkheden.

 

Na afloop van de training ontvangt je van JAM een cursuscertificaat met het door jou behaalde taalniveau. Wij hanteren hiervoor het gestandaardiseerde Europees Referentiekader (ERK). Je kunt hiermee eenvoudig aansluiting vinden bij andere instituten die gelijksoortige taaltrainingen aanbieden.

 

Vreemde taal leren?

Veel enthousiaste studenten gingen u voor!

ايمن زنهر
ايمن زنهر
2022-11-14
Ze zijn professioneel en behulpzaam
Anne 't Jong
Anne 't Jong
2022-11-14
Professionele organisatie, prettig om mee samen te werken, goede communicatie.
Corien van der Meulen
Corien van der Meulen
2022-11-14
Mijn beide kinderen zijn afwisselend korte en langere tijd bij JAM geweest. Dat flexibele was voor mij en voor hen heel erg fijn. Soms werden ze even intensief bijgespijkerd en in examentijd en toetsweken was de begeleiding en hulp ook geweldig. Alle twee gingen ze na school heel graag naar JAM toe, ze hebben er goede herinneringen aan, dat zegt genoeg!
Elena Shel
Elena Shel
2022-11-10
JAM is een TOP organisatie!!! Geweldige taal cursussen, super lieve en aardige medewerkers!!! Alle docenten zijn professioneel en creatief!!! Wij wensen heel veel succes en hopen dat ze alleen maar blijven groeien!!!
Jorien Cozijnsen- de Bruin
Jorien Cozijnsen- de Bruin
2022-11-10
Geweldig bedrijf met fijne mensen. Aandacht, interesse en warmte.
Marian Jurg
Marian Jurg
2022-11-10
Goeie ervaring met JAM, heeft ons enorm geholpen!