Search
Close this search box.

Training Leren Leren

Voor alle leerlingen die zelf nog niet de juiste manier van leren hebben ontdekt of thuis niet voldoende tot leren komen heeft JAM de training Leren leren ontwikkeld. We laten graag zien op hoeveel verschillende manieren er geleerd kan worden en onderzoeken samen met de leerling wat bij hem of haar past. Bij leerlingen uit de bovenbouw besteden we uiteraard ook aandacht aan de toetsweek en helpen we hen met de voorbereiding hierop.

Daarnaast geven we veel vakspecifieke leertips. Leerlingen die de training gevolgd hebben, geven aan dat leren echt leuker en gemakkelijker wordt. Veel van hen zijn van onvoldoendes naar ruim voldoendes gegaan. Het enige wat je nodig hebt is doorzettingsvermogen en de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken. De rest regelen wij!

Leren Leren

De training bestaat uit vijf lessen en wordt afgesloten met een persoonlijk leerplan dat ook na de training verder helpt. We geven de training aan zowel leerlingen van de basisschool als leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Voor basisschoolleerlingen is de training een extra aanrader; zo krijgen deze leerlingen alles mee voor een succesvolle start van de middelbare school!

De training is tijdens de schoolvakantie ook in één trainingsdag te volgen. Op woensdag 3 januari 2024 (in de kerstvakantie) wordt de training gegeven voor leerlingen van de bovenbouw én op vrijdag 5 januari voor de leerlingen van groep 7,8 en voor de onderbouw. We geven de training van 9.30 – 15.30 uur op onze locatie Laan 1940/1945 nr.1 in Harderwijk.

Neem voor meer info contact op met één van onze professionals of meld je direct aan!

Extra ondersteuning nodig voor het examen?

Ga jij dit jaar examen doen en kan je wel wat hulp gebruiken?
De eindexamens komen er weer aan en dan is een spannende periode. Bij JAM organiseren wij al jaren eindexamentraining om leerlingen klaar te stomen voor de examens. Je gaat aan de slag met examenopgaven, je krijgt extra uitleg en tips en tricks voor een zo goed mogelijk resultaat. Wil jij ook jouw kans op slagen verhogen? Meld je dan nu aan!  

Ontdek

Ontdek ons ruime aanbod op de website of neem contact op om je hulpvraag persoonlijk te bespreken.

Gratis proefles

Heb je je keuze gemaakt? We helpen je graag verder tijdens een informatief intakegesprek bij JAM en bieden je een gratis proefles aan.

Start

Was de proefles naar wens? Meld je aan via de website of stuur een email naar administratie@jamharderwijk.nl. In overleg plannen we je in bij een vaste begeleider.