Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Het 15-jarig bestaan van JAM

Het is vrijdag 7 juni 2024 en het loopt tegen vijven. Buiten in het zonnetje staan aantrekkelijke borrelplanken met overheerlijke hapjes. Het JAM-pand is prachtig versierd met slingers en ballonnen en op elke tafel ligt een magazine over het bedrijf waarin te lezen is wat er de afgelopen 15 jaar zoal gepasseerd is.
 
‘Daar is de taart met een vrolijke foto van Jantine en Astrid erop!’ Dit alles zo samen glinstert in het zonlicht. Jantine tikt met een vorkje tegen haar glas aan: ‘Beste allemaal, welkom bij het jubileumfeest van ons 15-jarig bestaan.’ Dit belooft een mooi feest te worden.
 
Wat vliegt de tijd. Vijftien jaar geleden werd JAM opgericht met het idee om leerlingen, ouders en scholen meer te ondersteunen en te bedienen. Dat dit gelukt is, blijkt wel uit de viering van dit 15-jarig bestaan van een prachtig bedrijf vol passie en gedrevenheid . Er wordt geproost op wat er heeft plaatsgevonden en wat er nog komen gaat.
 
Ter gelegenheid van het jubileum is er een magazine gemaakt dat het bedrijf op een schitterende manier in het zonnetje zet. Alles wordt van het begin af aan uitgelicht, er staan interviews in met verschillende betrokkenen en er wordt een blik geworpen op de toekomst. 
 
Een mooie samenvatting. Veel leesplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *